Oletko paras Carrio-kuljettaja?

Carrion 1.3 –version merkittävin uutuus on ajotapaan perustuva peli, jossa ajaja saa pisteitä (0-100%) nopeusrajoitusten noudattamisesta sekä rauhallisista kiihdytyksistä ja jarrutuksista. Peliä voi pelata ilman kuukausitilausta, mutta nopeusrajoituspisteitä voivat kerätä vain kuukausitilaajat. Pelin tavoitteena on kannustaa autoilijoita rauhallisempaan ajoon. Pakko ei ole kuitenkaan pelata, vaan pelin saa näppärästi pois Carrion asetuksista.

Lisäksi peli näyttää saavutuksina, kuinka pitkän matkan olet ajanut rajoitusten mukaisesti ja ilman äkkinäisiä jarrutuksia tai kiihdytyksiä. Näistä matkoista talteen jää myös omat ennätykset.

Carrio ei kerää pelaajista henkilötietoja eikä sijaintitietoja. Kovimmat pisteet lähetetään anonyymisti palvelimelle ja julkaisemme kovimpia tuloksia sosiaalisessa mediassa sekä verkkosivuillamme osoitteessa https://carrioapp.com.

Toivottavasti ajopelistä on teille iloa, mutta muistakaa pitää aina keskittyminen itse ajamisessa – näin saatte myös parhaat pisteet pelissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *