Ajamalla halvemmat auton vakuutukset

Carrion käyttäjillä on halutessaan mahdollisuus osallistua ajopeliin ja saada ajopisteiden perusteella tarjous sekä liikennevakuutuksesta, että ajoneuvovakuutuksesta. Ajopelissä on tarkoitus ajaa nopeusrajoitusten mukaisesti ja tasaisesti, eli välttää kovia kiihdytyksiä ja äkkinäisiä jarrutuksia. Kun ajokilometrejä kertyy enemmän, ei esimerkiksi yksittäinen kiihdytys tai jarrutus vaikuta merkittävästi ajopisteisiin, mikäli kuljettaja ajaa muuten rajoitusten mukaisesti ja tasaisesti.

”Nopeusrajoituksia noudattamalla ja ennakoimalla pääsee pitkälle tässä pelissä ja voi säästää merkittävästi vakuutuksissa”

Ajopelissä vähintään 1000 kilometriä ajaneiden on mahdollisuus saada vakuutustarjous Fennialta ja mitä paremmat ajopisteesi ovat muihin kuljettajiin verrattuna, sitä paremman tarjouksen saat. Päätöksen vakuustarjouksen tekemisestä tekee Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia. Ajopeliin osallistuminen on Carrion käyttäjille vapaaehtoista, eikä vaadi Carrion kuukausitilausta. Osallistumisesta on kuitenkin mahdollista saada jopa satojen eurojen etu vakuutusmaksuissa vuositasolla, joten tässä pelissä ei ole kuin voitettavaa!

Vakuutustarjouksen tekemistä varten käyttäjältä tarvitaan yhteystietojen lisäksi arvio vuosittain ajettavista kilometreistä, ajoneuvon rekisteritunnus sekä luonnollisesti markkinointilupa. Pelin edetessä ajopisteitä rokottavat miinuspisteet, joita saa ylinopeudesta sekä kovista kiihdytyksistä ja jarrutuksista. Pelaajista talletetaan miinuspisteet ilman sijaintitietoa tai esim. nopeustietoa, joten emme pysty osoittamaan, missä ja miten paljon ylinopeutta on ajettu. Lisäksi hyödynnämme Carrion ajopäiväkirjaa mittaamaan ajettua matkaa. Näiden tietojen avulla lasketaan ajopisteet.

Pelissä pärjäämiseen on kaksi neuvoa yli muiden:

  1. Aja rajoitusten mukaisesti
  2. Ennakoi – näin vältät useimmat äkkijarrutukset sekä voimakkaat kiihdytykset

Ajopelin pisteitä voit jakaa helposti myös kavereille esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Haasta kaverisi ajopeliin ja katsokaa, kuka on porukan paras kuski! Ajopeliin osallistuminen on helppoa:

  1. Lataa Carrio
  2. Klikkaa ’Ajopeli’
  3. Luo Carrio tili
  4. Eikun ajamaan!

Hauskaa ja turvallista matkaa Carrion kanssa!

Ajopelistä ja vakuutuskampanjasta lisää osoitteessa https://carrioapp.com/vakuutus ja keskustelua voi käydä Carrion Facebook-sivuilla  .

 

Lataa Carrio Google Play -kaupasta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *