Carrio

Kuljettajan tarkkaamattomuus

Carrion periaatteet

Carrio on suunniteltu täyttämään kuljettajan digitaaliset tarpeet turvallisemmin. Tänä päivänä yli 80% kuljettajista käyttävät älypuhelinta ajaessaan siihen liittyvistä riskeistä huolimatta. Carrio pyrkii täyttämään autoilijan tarpeet, jotka tänään johtavat älypuhelinsovellusten käyttöön ajaessa, turvallisemmin ja käyttäjäystävällisemmin.

Turvallinen ajotapa ja liikenneturvallisuus on kuitenkin edelleen ihmisten käsissä. Älä anna Carrion häiritä ajamistasi, äläkä käytä Carriota, kun liikennetilanne vaatii kaiken huomiosi. Noudata aina tieliikennelakia - tätä edellytetään myös Carrion Käyttöehdoissa.


Carrio vähentää tarkkaamattomuutta 60%

Carrio on testattu ja mitattu Jyväskylän Yliopiston ajosimulaattorilaboratoriossa puolueettomassa testissä, jossa koehenkilöille annettiin suoritettavaksi tehtäviä ajon aikana ajosimulaattorissa. Nämä tehtävät ovat hyvin tyypillisiä tämän päivän autoilijoille, kuten esimerkiksi sähköpostien katselu, musiikin haku ja soittaminen sekä navigointikohteen asettaminen. Koehenkilöt suorittivat samat tehtävät sekä älypuhelimella perussovelluksilla, että Carriolla. Tulosten perusteella Carriossa suoritetut tehtävät vähensivät tarkkaamattomuutta 60% älypuhelinsovellusten tehtäviin verrattuna! Lisäksi 80% koehenkilöistä koki Carrion parempana vaihtoehtona suorittaa annetut tehtävät.

Simulator