Sulje Video

Hyödyt ja ominaisuudet

Hyödynnä autoiluun käytetty aika!
Carrio yhdistää informaation, kommunikoinnin, navigoinnin ja median neljään näyttöön.
Kaikki mitä tarvitset ajaessa on muutaman pyyhkäisyn päässä.

Katso Video
Lataa Carrio
 • Viestit ja puhelut

  Voit hoitaa puhelut sekä kuunnella viestisi (Whatsapp, Skype, Sähköpostit) turvallisemmin ajaessa. Carrio tunnistaa viestin kielen ja lukee viestin ääneen oikealla kielellä. Vastata voit puheella tai valmiilla vastauspohjilla.

 • Viihde

  Musiikki, podcastit ja Internet Radio yhdessä soittimessa. Carrion kahden sormen eleillä voit ohjata soitinta laitteeseen katsomatta ja mediaa voit hakea vaikka puheella.

 • Navigointi ja liikennetiedot

  Carrio käyttää HERE©:n karttoja ja navigointia. Nopeuskamerat, karttapäivitykset sekä liikennetiedotteet kuuluvat kuukausihintaan. Myös käyttäjät voivat raportoida havaintoja liikenteestä.

 • Ajopeli

  Aja itsellesi halvemmat ajoneuvon vakuutukset Carrion ajopelillä. Lue lisää täältä!

 • Ajopäiväkirja

  Carrio tallettaa automaattisesti ajomatkojen lähtöajan ja -paikan, saapumisajan ja -paikan sekä kuljetun matkan. Voit myös lisätä tankkaukset Carrioon. Ajopäiväkirjan ja tankkaukset voit tallentaa Excel-tiedostoon.

 • Turvallisempi

  Carrio on suunniteltu käytettäväksi ajaessa. Käyttöliittymän, puhetunnistuksen (ks. äänikomennot ) sekä käsialantunnistuksen ansiosta Carrio on todistetusti turvallisempi sekä mukavampi käyttää ajaessa.

Lataa Carrio

Liikennetiedot

Carrio kerää liikennetietoja eri lähteistä.
Tässä ovat uusimmat käyttäjiemme raportoimat havainnot.

Liikennehavainnot
Lataa Carrio